Xinyiguang 2021 InfoComm China изложба во Пекинг

На 23 јули, Меѓународната аудиовизуелна изложба InfoComm China 2021 со тема „Истражување аудиовизуелни и интегрирани решенија за искуство за да се помогне во трансформацијата на вашиот бизнис“ заврши совршено во Националниот конгресен центар во Пекинг. Како професионален глобален снабдувач на производи и решенија за LED апликации,Ксињигуанготсекогаш се придржувал до концептот на услугата „интелигентен приказ, интерактивна иднина“. На изложбата беше претставен нов производ. Со цел да стекнете подлабоко разбирање за новите производи што Xinyiguang ви ги донесе на оваа изложба, репортерот од Digital Audio-Visual Engineering Network го интервјуираше г-дин Lv Yang, маркетинг директор наShenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd., и ве молиме дојдете кај директорот Лу за да ви донесе подетален вовед.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Разбирливо е дека Xinyiguang е професионален глобален снабдувач на производи и решенија за LED апликации, а „интелигентната интерактивна технологија“ независно развиена од Xinyiguang е цврсто на водечкото ниво во светот и има освоено голем број патенти за пронајдоци. И основачот и главниот тим за истражување и развој имаат повеќе од 20 години искуство во истражување и развој во професионални области.

Според директорот Lv, оваа изложба главно изложувала производи како што се P2.97 интелигентен интерактивен екран за подни плочки со мал чекор и интерактивен екран со скали P4.68. Меѓу нив, интерактивен екран со скали P4.68 е главниот нов производ на Xinyiguang на оваа изложба. Во моментов, Xinyiguang го има овој модел на производ само за интерактивниот екран со скалила, а во иднина ќе бидат лансирани повеќе модели. Дизајнот на интерактивниот екран со чекори P4.68 е хуманизиран дизајн за истражување и развој заснован на науката за човечкото тело и истражување за висината на чекорите за комерцијална и домашна употреба. Главно се користи во големи раздвижени трговски центри, врвен културен туризам, високи затворени клубови и други прилики; и P2.97 интелигентен интерактивен екран со мал тон, поради неговиот водоотпорен и отпорен на влага, нелизгачки и отпорен на абење, супер носивост, тивко дисипација на топлина и искуство со интеракција човек-компјутер со ултра висока чувствителност, итн. .

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Зборувајќи за идните цели и планови на пазарот, директорот Лв рече дека во моментов, Ксињигуанг главно се фокусира на истражување и развој на производи, фокусирајќи се на истражување и развој на технологијата. Во подоцнежната фаза, постепено ќе се фокусира на интелигентни севкупни решенија, постојано комбинирајќи ги реалните потреби на пазарот. Во иднина, екранот со плочки за подот на Ксињигуанг не само што ќе ја задоволи визијата и интеракцијата на луѓето, туку ќе стане и интерактивен контролен домаќин за контрола на други решенија за производи. Веќе нема да продава екрани за екрани, туку ќе ги продава со целокупен дизајн на шема; во областа на апликацијата за распоред на производи, Ксињигуанг ќе продолжи да вклучува владина интелигентна градба, паметни изложбени сали, атракции на отворено плоштад, извонредни прикази, музеи, музеи за планирање, музеи на наука и технологија итн. до големи комплексни трговски центри.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Како рано претпријатие кое влегува во полето на LED подни плочки, Xinyiguang има акумулирано богато техничко искуство во областа на екраните на LED подни плочки по години на развој. Со нетрпение кон иднината, Xinyiguang ќе развие производи за екрани од ЛЕД плочки за подот со попрецизно растојание и континуирано ќе го подобрува корисничкото искуство во однос на содржината и визуелната верност, така што екраните од LED подни плочки повеќе не се само екрани, туку можат да станат и решение систем.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/ https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/


Време на објавување: 15 јули 2021 година