Прекрасен преглед на изложбата во Шенжен и Пекинг I XYGLED LED интелигентен интерактивен екран на подот ги овластува разновидните апликации на сцената

Неодамна, „четвртата меѓународна изложба на полупроводнички дисплеј (UDE2023)“ и „Меѓународната аудио-визуелна интегрирана изложба на опрема и технологија во Пекинг (lnfoComm Кина)“ беа успешно завршени во конгресниот и изложбен центар Шенжен Футиан и Националниот конгресен центар во Пекинг соодветно.Ксињигуанг (XYGLED)донесе различниLED екран на подотпроизводи на изложбата за време на заедничката изложба на двете места, и донесоа извонредни решенија за сцени, решенија за поврзување на ѕид и под, итн. на изложбената локација, привлекувајќи безброј клиенти да застанат и да го гледаат местото на изложбата. Атмосферата е многу огнена.

https://www.xygledscreen.com/

https://www.xygledscreen.com/

XYGLED е најраниот добавувач на решенија за опрема за прикажување ангажиран во професионалното истражување и развој и производство на LED подни екрани во Кина, а исто така е и најголемиот извор добавувач на производи со LED екрани за подот во Кина. Посветен е на обезбедување производи со висококвалитетни, високи перформанси LED подни екрани и интегрирани решенија за глобалните корисници на индустријата, создавајќи вредност за индустријата и корисниците.

https://www.xygledscreen.com/

https://www.xygledscreen.com/

Решение за поврзување ѕид и земја

Решението за поврзување со ѕид и земја, независно развиено од XYGLED, има моќен независен интерактивен систем и интерактивен систем за поврзување. Преку екранот од подната плочка, ѕидниот екран може да биде независен или ѕидниот и приземниот екран може да се поврзат во реално време. Кога корисникот ќе стапне на земја, може да ги контролира игрите и материјалите на ѕидот. Интелигентниот интерактивен екран на подот XYGLED има вграден напреден чип за интеракција со сензори, нема потреба од надворешни интерактивни сензори, телото на екранот има своја индукција и реализира интеракција од точка до точка. Брзо, за да се постигне нула чувство на доцнење.

https://www.xygledscreen.com/

https://www.xygledscreen.com/

Извонредно решение за сцена

Користејќи го независниот интерактивен XR систем на XYGLED и најнапредниот оптички уред за сензори, преку интеракцијата човек-компјутер во реално време и синхроната интеграција на позиционирањето на каналот и визијата, се реализира високо импресивен интерактивен дигитален простор за виртуелна реалност. Преку интеракцијата човек-компјутер, во комбинација со XR технологијата, се прикажува целокупното искуство на екранот на деталите за тридимензионални елементи. Во исто време, ова решение може да се совпадне и со различни тематски сцени според различни потреби на проектот, овозможувајќи им на корисниците на публиката да го добијат врвното извонредно искуство.
Добијте бескрајно забавно забавно искуство.

https://www.xygledscreen.com/

https://www.xygledscreen.com/

XYGLED се фокусира на „производи со екран на подот + креативни решенија“ за да создаде суперинтелигентни, суперреалистични потопни и интерактивни сензорни искуства за корисниците, од развој и производство на производи до приспособени решенија за услуги. Во моментов, во светот успешно се имплементирани над 10000 успешни случаи.

https://www.xygledscreen.com/

https://www.xygledscreen.com/

Во иднина, XYGLED ќе продолжи да се посветува на истражување и развој на најсовремени технолошки производи и иновации на апликативни решенија, активно да ги промовира достигнувањата на технолошките иновации на глобалниот пазар и да ја поттикне глобалната деловна интелигенција да ја надгради примената на приказ на сценарија. Продолжете да го водите развојот на индустријата со технолошки иновации и помагајте да се промовира просперитетот и енергичниот развој на целата индустрија.


Време на објавување: 22 јули 2023 година