Шенжен Ксињигуанг носи интелигентен интерактивен LED екран на подот за да ве запознае на изложбата за информации во Пекинг

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

На 11 април, меѓународната изложба за технологија за аудио-визуелна интегрирана опрема во Пекинг (infocomm China 2018) се одржа величествено на Националната конференција Infocomm изложба во Пекинг како што беше закажано. Како врвна светска платформа за изложување и прикажување, искрено ги покануваме изложувачите, инженерските компании и главните интегратори од аудио-визуелната индустрија и индустријата за LED дисплеи од целиот свет да се соберат во Пекинг. На овој голем собир,Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd.ги донесе своите главни производиинтелигентен интерактивен LED екран на подотиекран за прикажување на пристигнувањето на летотна големата церемонија.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

На оваа изложба, Шенжен Ксињигуанг беше многу популарен. Во однос на високата популарност на страницата, интелигентниот интерактивен LED екран за подни плочки на Shenzhen Yiguang Xinyiguang ја привлече наклонетоста на многу инженерски компании и интегратори од целата земја. Играта за фаќање црвени пликови на лице место, играта со газење со балон и играта за меѓусебно напад и конфронтација им овозможуваат на повеќе градежни компании и интегратори да ја искусат чувствителноста на интерактивната технологија, носивоста на екранот од LED подни плочки, начинот на одржување и разновидноста на внатрешната и надворешната страна. Почувствувајте го LED екранот од подни плочки одблиску, разберете го интелигентниот интерактивен LED екран од подни плочки во сите правци и навистина разберете го интерактивниот бренд Xinyiguang.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Инженерските изведувачи кои учествуваа во играта на интелигентни интерактивни LED екрани за подни плочки на самото место, исто така, високо ги пофалија интелигентните интерактивни LED екрани за подни плочки за подот на Xinyiguang за нивните извонредни предности во водоотпорните перформанси, отпорноста на абење и перформансите против лизгање при прием на интервјуа со домаќинот. , и дајте вредни мислења и предлози.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Flowers are bright and bamboos are overgrown, and the vivid display effect makes the LED floor tile screen closer to the natural scenery, allowing the virtual color to restore the real world. Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd., as a leading brand of intelligent interactive LED floor tile screens, shows you the real world and restores the natural colors of every scene. Welcome everyone to inquire: service@xygledscreen.com. We will explain in detail for you!


Време на објавување: Мар-26-2018