Одлични вести | XYG ја освои сертификацијата за претпријатија во Шенжен „SRDI“.

Неодамна, Бирото за индустрија и информатичка технологија во Шенжен го објави „Огласот за списокот на SRDI претпријатија во Шенжен во 2022 година“. По примената на претпријатието, препорака за прелиминарно испитување на секоја област, преглед и публицитет на Општинското биро за услуги за мали и средни претпријатија и строга селекција низ различни процедури.Shenzhen Xin Yi Guang Technology Co., Ltd. е препознаена како претпријатие „SRDI“ во Шенжен врз основа на неговото интензивно одгледување и иновации на производи во областа на LED интелигентни интерактивни екрани за подни плочки.

 

https://www.xygledscreen.com/about-us/Освојувањето на сертификацијата на претпријатието „SRDI“ во Шенжен не е само висок степен на афирмација од страна на владините оддели на „XYG“ во однос на независните иновативни способности, содржината на технологијата на производите и потенцијалот за развој на компанијата, туку и за развојот на компанијата. Охрабрувањето и охрабрувањето на патот ја демонстрира конкурентската предност на нашата компанија во областа наLED интелигентни интерактивни подни екрани, и означува дека развојниот потенцијал на „XYG“ ќе достигне ново ниво.

https://www.xygledscreen.com/about-us/

Што е „SRDI“?

„SRDI“ се однесува на претпријатија со карактеристики на специјализација, префинетост, диференцијална и иновација. Тие градат експертиза со фокус, ги зајакнуваат индустриите со помошни капацитети и го освојуваат пазарот со иновации. Избраните компании мора да имаат индустриски предности како што се фокусирање на пазарните сегменти, совладување на клучните основни технологии, висок пазарен удел и одличен квалитет и ефикасност, и да формираат сеопфатни и одржливи иновативни способности во технологијата, брендот, системот, менаџментот и културата за промовирање на економската и социјален развој. Тоа е напредно и примерно претпријатие на пазарот на индустриски сегмент.

Во последните години, централната влада издаде пакет политики и мерки за поддршка на развојот на специјализирани и нови претпријатија. Овие претпријатија одиграа клучна улога во технолошките иновации, зајакнувањето на синџирите и надополнувањето на синџирите.

https://www.xygledscreen.com/about-us/

„SRDI“ не се само критериуми за оценување дали малото и средното претпријатие ги исполнува стандардите на висококвалитетно претпријатие, туку и патот на раст за малите и средни претпријатија да постигнат висок квалитет на развој. Изборот на специјализирани, рафинирани и нови претпријатија во Шенжен е воден од „Стандардните регулативи за класификација на малите и средни претпријатија“ заеднички издадени од Министерството за индустрија и информатичка технологија, Националното биро за статистика, Националната комисија за развој и реформи , и Министерството за финансии. Претпријатијата со очигледни карактеристики на специјализација и новина, силна иновативна способност, брза развојна брзина, висок оперативен квалитет, силна способност за финансирање и добри економски придобивки се извонредни претставници на групата на претпријатија и важна сила за промовирање на економскиот и социјалниот развој.

За Ксин Ји Гуанг

Shenzhen Xin Yi Guang Technology Co., Ltd. е национално високотехнолошко претпријатие кое интегрира истражување и развој, дизајн, производство, продажба и сервис, како и специјализирано и специјално ново претпријатие за сертификација во Шенжен. Со можности за глобална продажба и сервисирање, одличен дизајн за иновации на производи со LED диоди, способности за производство и контрола на квалитетот, тој е ориентиран кон истражување и развој, ориентиран кон високо-технолошки давател на решенија за претпријатие и опрема за прикажување што ја интегрира имплементацијата на меѓународниот систем за квалитет ISO9001.

https://www.xygledscreen.com/about-us/

https://www.xygledscreen.com/about-us/Компанијата се придржува до услужниот принцип на„Наследување на духот на занаетчиите и лиење висококвалитетни производи од времето“, да им обезбеди на глобалните клиенти висококвалитетни и високи перформансиИнтелигентни LED интерактивни дисплеи за подни плочки, LED внатрешни и надворешни дисплеи, LED дисплеи за водење на сообраќајот, Информации за насоки за земјата со LED платформа, LCD екран информации за летот на аеродромот, Креативни приспособени производи и решенија за ЛЕД од висока класа.

xygled ​​xinyiguang led решенија за екранот за прикажување

Интелигентен дисплеј, интерактивна иднина.Предностите на добро познатиот бренд „Xinyiguang“ производите со LED екран за подни плочки имаат карактеристики на „супер носивост, отпорен на абење и отпорен на пламен, супер анти-лизгачки, водоотпорен и отпорен на влага, тивко дисипација на топлина, прецизно сензори и исклучително брза интеракција“, итн.,На водечка позиција во индустријата. Производите добро се продаваат во многу земји и региони како што се САД, Русија, Бразил, Германија, Обединетото Кралство, Малезија и Блискиот Исток и имаатуспешно имплементирани повеќе од 10.000 примери на апликации.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Списокот на претпријатија „Специјализација, префинетост, диференцијални и иновации“ овојпат е потврда на длабокото одгледување на „Xin Yi Guang“ на полето на LED интелигентни интерактивни подни екрани и неговите фазни резултати, кои ќе и помогнат на компанијата да привлече високо крај на талентите и проширување Позитивно влијание врз основните технологии и забрзан развој на бизнисот. Нова чест, нова почетна точка, „Син Ји Гуанг“ сепак ќе се придржува кон патот на независните иновации, ќе им обезбеди на клиентите сеопфатни, интегрирани и подобри услуги и решенија за производи и ќе се движи кон нова и повисока развојна насока на енергично темпо!

 


Време на објавување: април-04-2023 година