Му честитаме на Шенжен Ксињигуанг за освојувањето на наградата „Топ десет ЛЕД сцени за креативност и бренд за изнајмување екран“

Во среда, 23 декември 2020 година, настанот на брендот во индустријата организиран од HC LED Screen Network – „Скршете го кожурецот бркајќи ги соништата“ 2020 година, церемонијата на награди за првите десет брендови на настани на HC LED дисплеј, беше величествено одржана во Shenzhen Kingkey 100 St. Regis Hotel. На церемонијата на доделување награди присуствуваа повеќе од 400 гости од асоцијации на индустријата за LED дисплеи, експерти од индустријата, деловни лидери, претставници на елитата од целата земја и дилери/застапници/изведувачи од целата земја. Разговарајте за новата технологија, новиот тренд и новиот развој на LED дисплејот заедно.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Зад наградата,Шенжен Ксињигуанге сведок на 8 години напорна работа и напорна работа од лидерите до работниците. Оваа награда е награда за посветеноста и интегритетот на Шенжен Ксињигуанг. Во иднина, нема да ја заборавиме нашата првобитна намера, да продолжиме напред, да продолжиме да развиваме LED интелигентни интерактивни екрани за подни плочки кои ги задоволуваат потребите на клиентите и обезбедуваат најбрза испорака и најдобар квалитет на производот.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Xinyiguang LED екран за подни плочки, како најтехнолошки и најинтересен производ во индустријата за LED дисплеи, може да направи различни атмосфери за различни места, за да донесе различни визуелни гозби на публиката. Интелигентниот LED интерактивен екран со подни плочки ја реализира интеракцијата човек-екран преку технологијата за интеракција човек-компјутер, што го прави доживувачот да се чувствува интересно и го привлекува протокот на луѓе. Xinyiguang LED интелигентниот интерактивен екран на подни плочки не само што може да ја реализира интеракцијата човек-компјутер на теренот, туку и да ја реализира поврзаната интеракција помеѓу земјата и ѕидот, и е посветен на обезбедување на LED екрани за подни плочки за различни области како што се изложби, музеи, сали за планирање и комерцијални комплекси. Приспособени услуги за креативен дизајн на моделирање и решенија за креативен приказ.

https://www.xygledscreen.com/led-floor-display/

Зад наградата, Шенжен Ксињигуанг беше сведок на 8 години напорна работа и напорна работа од лидерите до работниците. Оваа награда е награда за посветеноста и интегритетот на Шенжен Ксињигуанг. Во иднина, нема да ја заборавиме нашата првобитна намера, да продолжиме напред, да продолжиме да развиваме LED интелигентни интерактивни екрани за подни плочки кои ги задоволуваат потребите на клиентите и обезбедуваат најбрза испорака и најдобар квалитет на производот.

За Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd.
Shenzhen Xinyiguang Technology Co., Ltd., професионален глобален снабдувач на производи и решенија за LED апликации.
Седиштето на компанијата е во Баоан, Шенжен, основната област на областа Гуангдонг-Хонг Конг-Макао. Основана во 2012 година, таа е високотехнолошка компанија која интегрира истражување и развој, производство и продажба. Придржувајќи се до корпоративната визија за „наследување на духот на занаетчиството“, компанијата им обезбедува на глобалните клиенти висококвалитетни, интелигентни LED интелигентни интерактивни дисплеи за подни плочки, LED дисплеи за внатрешни и надворешни, LED дисплеи за насочување во сообраќајот, LED платформа за информации за земјата. екрани, ЛЦД дисплеи за летови на аеродромот Информативен екран, креативни приспособени производи и решенија за LED од високата класа.
Основачот и главниот тим за истражување и развој на компанијата имаат повеќе од 20 години искуство во истражување и развој во професионалното поле, а главниот персонал за истражување и развој има магистерска диплома или погоре по компјутерски науки во раните 1990-ти. Долгорочна посветеност на истражување и развој на LED екрани, давајќи извонреден придонес во решавањето на клучните технички тешкотии во индустријата. Потпирајќи се на своето долгогодишно искуство со LED дисплеј и силните способности за истражување и развој и производство, компанијата презеде многу национални научно-истражувачки проекти и учествуваше во истражување и развој и изградба на домашни и странски големи проекти за LED дисплеј, и постигна голем успех. Проектите вклучуваат транспорт (цивилна авијација, метро), изложби, музеи, сали за планирање, урбани изложби, недвижнини, трговски комплекси, образование, медиуми, танцова уметност, спорт, медицинска нега и други области. Маркетинг мрежата и класичните случаи се распространети низ целиот свет, а социјалните и индустријата Едногласни пофалби.


Време на објавување: Декември-23-2020 година